Повернутися до звичайного режиму

Указ Президента України № 894/2019 "Про невідкладні заходи щодо покращення здоров'я дітей"

Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

Постанова КМУ від 26.08.2002 № 1243 "Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів"

Постанова КМУ від 28.07.2021 № 786 "Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

Постанова КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах озодоровлення та відпочинку"

Спільний наказ МОН та МОЗ України від 17.04.2006р. № 298/227 "Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах"

Наказ Мінекономіки від 17.11.2020 № 2347 "Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючихпроцедур, якібазуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках закладів освіти"

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючихпроцедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю продуктів (НАССР)"

Спільний наказ МОЗ та МОН України від 15.08.2006 № 620/563 "Щодо невідкладнихзаходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах"

Спільний наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здов'я України від 17.04.2006 № 298/227 "Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах" (із змінами, внесеними згідно з наказом № 202/165 від 26.02.2013)

Наказ МОЗ України від 05.11.2021р. № 2441 "Про затвердження рекомендованого Чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6(7) років в закладах освіти"

Кiлькiсть переглядiв: 279