1.Указ Президента України № 894/2019 "Про невідкладні заходи щодо покращення здоров'я дітей"

2.Закон України "Про дитяче харчування"

3.Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

4.Постанова КМУ від 28.07.2021 № 786 "Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

5.Постанова КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах озодоровлення та відпочинку"

6.Наказ Мінекономіки від 17.11.2020 № 2347 "Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючихпроцедур, якібазуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках закладів освіти"

7.Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючихпроцедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю продуктів (НАССР)"

8,Спільний наказ МОЗ та МОН України від 15.08.2006 № 620/563 "Щодо невідкладнихзаходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах"

9,Спільний наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здов'я України від 17.04.2006 № 298/227 "Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах" (із змінами, внесеними згідно з наказом № 202/165 від 26.02.2013)

10.Рішення Виконавчого комітету Харківської міської ради від 24.11.2021 № 928 "Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти м.Харкова у 2022 році"

11.Наказ Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради від 30.12.2021 № 155-о/д "Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти Слобідського району у 2022 році"

Кiлькiсть переглядiв: 61