Святкові ранки "Прощавай дитячий садочок!" у групах №5,7,10.

““Як вони бистро подорослішали!”, “Ми не зчулися …” – В один голос зітхають батьки маленьких непосид.


Ось і виросли малюки, ще недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий сад – і ось вже прийшла пора сказати прощальні слова дитячому саду, теплого, рідного, гостинному будинку. Попереду школа – шкільні радості, шкільні товариші, перерви, дзвінки і букварі. Перші труднощі, відповіді коло дошки, оцінки і домашні завдання.
А зараз хлопці і дівчата готуються попрощатися з дитячим садом. Мами хвилююче поправляють випускні сукні та зачіски, зав’язують краватки хлопчикам. Випускники повторюють вірші та пісні, вивчені спеціально до випускного вечора. Адже все має бути урочисто в цей день! Неодмінно прозвучать поздоровлення вихователям, нянечкам, всім працівникам садка, напутні слова хлопцям, у відповідь слово батьків, багато пісень і танців. Так хочеться, щоб цей світлий і радісний день залишився в пам’яті дітей.
Це перший випускний у життя. Красиве свято, але одночасно і сумний, адже дітки починають прощатися з дитинством. Так хочеться зупинити їх: “Не поспішайте дорослішати, не треба, адже дитинство не повернеш. Поживіть ще в ньому небагато, порадійте дитячої безтурботності”. Дитинство – найбезтурботніший, щасливий час. Скільки разів, вже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і думаємо – який же це щасливий світ! Тож побажаємо, щоб у кожного сьогоднішнього малюка в неминучому дорослому житті обов’язково здійснилася дитяча мрія.

Кiлькiсть переглядiв: 90